Jerker Jämthagen

Jerker Jämthagen

Ekonomi, juridik och offentlig upphandling

jerker@osdred.se

070-1301413

Östersunds Redovisningsbyrå AB

www.osdred.se

1. Beskriv vilket eller vilka hållbarhetsperspektiv du bidrar med i din rådgivning
Jag hjälper dig att analysera och utveckla ditt företags ekonomiska system. Detta med målsättningen samtidigt utveckla er sociala- och ekologiska hållbarhet.

2. Vilken spetskompetens har du?
Van att besvara nyföretagares frågor. Lång erfarenhet av Fortnox och digitalt arbetssätt. Upprättar kalkylark för att utvärdera företags prestationer över tid. Stor vana av upphandlingar.

3. Vilken typ av frågor kan företagaren bolla med dig?
Jag hjälper dig igång med att arbeta på egen hand i Fortnox och upprätta goda rutiner för bokföringsarbetet. Generella företagarfrågor. Beräkningar som vilket timpris krävs eller vad det kostar att anställa. Upphandlingsstöd.

4. Vad kan företagaren förvänta sig vid ett möte med dig?
Mitt mål är att ge information och svar på ett sätt som du förstår. Jag är intresserad av företagande generellt och hjälper dig gärna med era utmaningar. Hög tillgänglighet.

5. Hur önskar du att företagaren förbereder sig inför mötet med dig?
För Fortnox så skriver du ut kontoutdrag och annat som kan vara relevant. Sammanställ era frågor. Om det är komplicerade frågor så mejla gärna innan. Då har jag större chans att ge bra svar.

6. Beskriv dina styrkor som rådgivare
Lång erfarenhet av arbete i Fortnox. Försöker ge svar och information på ett sätt som du förstår. Rådgivning på svenska och engelska. Jag ser fram mot att besvara dina frågor.

Presenteras av:

I samarbete med: