Per-Anders Öhrn

Per-Anders Öhrn

Affärsidé och affärsplan

Marknad och sälj

per-anders@ctill.se

076- 811 71 00

Centrum för tillgänglighet

www.ctill.se

Vad kan du hjälpa till med?
Du som företagare och kanske ensamföretagare ställer säkert massa frågor till dig själv! Hur kan jag tjäna pengar på min produkt eller tjänst? Var finns mina kunder? Hur får jag kontakt med potentiella kunder? Hur mycket pengar kan jag spendera för att kunna sälja? Vilka resurser har du som företag och person? Vilket värde tillför jag kunden?

Alla dessa frågor och kanske fler ändå, kan jag hjälpa dig med att besvara. Svaren på dessa frågor leder ofta till ett mer lönsamt företag.

En viktig synpunkt att diskutera är också balansen mellan företagandet och privatliv.
Tillsammans med dig så svarar vi på frågorna och diskuterar en lönsam strategi som gör att inom en kort tid så når du troligen framgång. Både för ditt företag och hos dig själv.

Det här kan du prata med mig om
Min styrka ligger i att starta och utveckla nya verksamheter och affärsområden. Jag har jobbat mycket med marknads och affärsstrategier för både mindre och stora företag.  En ledstjärna jag har är; Hur skapar vi mer värde för kunden? Känner kunden att hans/hennes värde ökar med hjälp av din tjänst eller produkt så har du lyckats. När kunden, företaget eller organisationen känner att den har fått något och kanske mer än vad man tänkt från början. Då har du lyckats som företag och din förtjänst ligger i värdehöjandet hos kunden. Det är vad jag kan hjälpa dig med. Ett ökat kundvärde ger ökat förtjänst för dig och ditt bolag.

Jag har utbildning i att lära mig utveckla startupföretag och hur man bör tänka för att kunna växa och globalisera sitt företag. Min kompetens och erfarenhet är av olika positioner, projektledare, regionchef, platschef, marknadsansvarig, VD och egenföretagare. Inom branscher som såväl privata företag som statliga organisationer ger mig ett mycket brett spektrum av erfarenhet och gedigen kompetens inom försäljning, affärsutveckling och projektledning. Jag har varit med i Timbanken sedan start.

Därför ska du välja mig som rådgivare
Du som entreprenör och företagare brinner ofta för det du gör. Har kanske inte alltid kunskapen om hur du kan gör din verksamhet mer intressant för andra och förhoppningsvis kunna få betalt för det du vill förmedla.

Vill du få hjälp med att skapa ett företag som är mer lönsamt och skapa mer kundnytta. Då kan jag hjälpa dig med hur du ska tänka och utveckla företaget genom att tänka ”kund” och strategiskt jobba med marknad och kundrelationer.

Du skall välja mig som rådgivare därför att jag har egen erfarenhet att starta och utveckla olika verksamheter. Den breda erfarenhet jag har efter alla år kan ge dig olika tankar och möjligheter i ditt företagande.  Jag har också erfarenhet av hur det är att vara egen företagare i 12 år. Tillsammans så utvecklar vi ditt företag.

Vad kan du förvänta dig av ett möte med mig?
Jag lyssnar jag på dig, vad du har för möjligheter och vad du ser för möjligheter med ditt företag. Vilka visioner du har och vad ditt mål är med företagandet. Vi pratar om dina resurser och dina egna möjligheter till utveckling.

Jag jobbar ofta med en modell som heter Business Canvas modellen. Metodens syfte är att utveckla och globalisera små och medelstora företag. Modellen ställer frågor om olika möjligheter och resurser för att kunna utveckla företagandet.

När vi är klara så har du fått med dig tankar och möjligheter att möta kunden, utveckla produkten och skapa ett mer lönsamt och kundvänligt företag. Du har också hittat balansen mellan företag och privatliv.

Presenteras av:

 

I samarbete med:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •